Så er der en kage på banen. Jeg har lavet den usunde udgave af denne kage mange gange. Den originale opskrift, er en jeg fik af en veninde for længde siden. Denne version er uden sukker og gluten. Den kan næsten kaldes sund med al den squash i. Den er svampet og meget lækker! God fornøjelse.
Squashkage - lille bradepande: (6-8 sultne voksne)
1 dl. kokossukker
1 dl. sukrin gold
3 æg
1 dl. olie
1½ dl. skyr
1 stor squash
5 dl. bodhvedemel
½ tsk. bagepulver
2 tsk. natron
1 tsk. salt
2 tsk. vaniljepulver
3 tsk. kanel
Andet:
Sukrin melis til drys
Bland melet, krydderierne og hævemiddelet sammen. Rør derefter i en anden skål sukkeret, skyren, æggene og olien sammen. Riv squashen groft og tilsæt det også med ægmassen. Til sidst kommer du melblandingen i lidt ad gangen.
Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min. Hold dog øje med den. Dejen må godt være lidt klæg i midten. Drys med sukrin melis.
Velbekomme & god weekend!
Eftermiddags snack: frugt, kage & kaffe = perfekt kombination!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar